Selecteer een pagina

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Voor alle levering via deze website

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie en bevestiging van uw bestelling door K.D.Technics.
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief retour of portkosten.
Alle bestellingen per fax, e-mail of telefoon, worden altijd bevestigd met het totaal verschuldigd bedrag en verwachte leveringstermijn.
Onze kwaliteitsproducten worden binnen het garantietermijn van 12 maanden of de geldende fabrieksgarantie/garantievoorwaarden gerepareerd of vervangen. Altijd de kopie verkoop factuur en/ of volledig garantiekaart toevoegen.
Indien er geen verkoopfactuur is bijgevoegd, zal onze verkoopdatum de garantie termijn bepalen.

De garantie op smartcards loopt via de aanbieder van het desbetreffende pakket.
Neemt u contact op met de aanbieder van dit pakket betreffende de garantiebepalingen.

Wij doen ons best om de levertijd zo kort mogelijk te maken. Onze opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. De uiterste leveringstermijn is 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
Na overschrijding van deze periode zal de wederpartij hieraan zo snel mogelijk in kennis worden gesteld en de mogelijkheid worden gesloten de bestelling te annuleren.
Tevens krijgt u altijd bericht wanneer de bestelling verstuurd is.
Geleverde goederen blijven ons eigendom totdat de volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Eventueel geleverde smartcards dienen nog in de verpakking te zitten en niet geactiveerd. Wanneer de smartcard op naam gesteld is, door middel van het opsturen van het contract naar de programma-aanbieder (bijv. Canal Digitaal), dan kunnen wij deze niet terug nemen.

Retour zendingen van bestelling via internet uitsluitend na overleg en als de apparatuur in de originele conditie en verpakking door ons ontvangen wordt binnen 8 dagen met toevoeging van de kopiefactuur.

Vrachtkosten zijn voor rekening van de cliënt. Niet aangekondigde en/of ongefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd.
Alle vermelde prijzen zijn vrijblijvend, onder voorbehoud van prijswijzigingen, druk en spelfouten.