Selecteer een pagina

Gespecialiseerd in satellietontvangst via de schotel

Wij bieden een breed assortiment aan producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in satellietontvangst via de schotel en zijn officiëel dealer van Canal Digitaal. Daarnaast zijn wij onafhankelijk installateur van zowel Joyne systemen als Canal Digitaal. Ook het installeren en afregelen van uw schotel en toebehoren behoort tot de mogelijkheden en uiteraard adviseren wij u graag persoonlijk.

Nieuws

Op deze dagen zijn wij wel en niet aanwezig…

Wij zijn niet aanwezig vanaf vrijdag 5 juli tot 21 juli 2019 Op maandag 22 juli zijn we van af 09.00 weer bereikbaar. Ook afwezig vanaf zaterdag 24 augustus tot 7 september 2019. Op maandag 9 september vanaf 09.00 weer bereikbaar.  

Lees meer

Joyne actie !!

Met de start van de lente nemen ook de reiskriebels weer toe. De campers en caravans worden voor korte of langere tijd uit de stalling gehaald en de plannen om de mooiste locaties te bezoeken worden gesmeed. Radio en TV van thuis behoren bij velen tot de gewenste...

Lees meer

Start Recreatieseizoen satellietkijker

21 maart: de start van het recreatieseizoen en de datum waarop recreatie-abonnees weer hun volledige zenderpakket kunt ontvangen bij CanalDigitaal. Heeft u uw satellietset al weer even niet gebruikt? Bent u misschien vergeten hoe het installeren ook alweer ging?

Lees meer